СЫР ДОМАШНИЙ РЕЦЕПТ Homemade cheese recipe ОН У МЕНЯ ПОЛУЧИЛСЯ
Описание
#домашнийсыр#20литров молока нагрела на слабом огне до 65° стабильно перемешивая. Сняла с огня, остудила до 37-38°. Залила 4 чайные ложки средство, перемешала и оставила на 40-60 минут. Дальше, нарезала на мелкие кусочки, и поставила на слабый огонь. Беспрерывно помешивая подогрела до 48°. Сняла с огня, переложила в друшлак. Положила тяжесть, подержала 30 мин. Через 30 минут перевернула и опять поставила тяжесть. Через 2 часа посолила с обоих сторон и оставила на ночь. В рассол 1 литр насыпала 100гр соли.
#################
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
He heated 20 liters of milk over low heat to 65 ° while stirring steadily. She took it off the heat, cooled it to 37-38 °. Poured 4 teaspoons of the product, mixed and left for 40-60 minutes. Then, cut into small pieces, and put on low heat. Stirring continuously, warmed up to 48 °. She took it off the fire, put it in drushlak. She put the weight down, held it for 30 minutes. After 30 minutes, I turned it over and put the weight back on. After 2 hours, salted on both sides and left overnight. 1 liter of brine poured 100g of salt.
Написать комментарий
